Topbanner

Nyhed

Johnny Hestehaves afgang som chef for Stabshjemmeværnskompagni Landsdelsregion Øst

Johnny Hestehaves afgang som chef for Stabshjemmeværnskompagni Landsdelsregion Øst

19-07-2017
Johnny Hestehaves afgang som chef for Stabshjemmeværnskompagni Landsdelsregion Øst.

Af Jytte Egede Saabye, HIST

 

        

Johnny Hestehave havde valgt, at træde tilbage, som KC for STHVK LRGNE dagen efter BOOTCAMP 2017, der fandt sted i Jægerspris. Johnny har været KC siden 01 SEP 2006.

Det var i Jægersprislejren, at overdragelsen af kommandoen skulle finde sted, da Jægersprislejren har været rammen indtryk på Johnnys hjemmeværnsliv – det er her, der har været så mange oplevelser, som er aldeles uerstattelige. 

Johnny er usigelig stolt af sit kompagni, der har løst utallige og utraditionelle opgaver, som måske ikke altid var opgaver, der var relevant for et hjemmeværnskompagni, men alligevel.

 

Johnny ønskede ikke en stor reception, men bare overdragelse af kommando og fane til Daniel Braun via Chefen for HD København, OL J.J. Hansen dagen efter BOOTCAMP 2017. Kommandoskiftet skete den 11 MAJ 2017, klokken 11.00. Dette var et meget bevægende og højtideligt øjeblik.

 

Ved den efterfølgende frokost var der takketaler til Johnnys for hans indsats i HJV og især for stabskompagniet. OL J.J. Hansen overrakte Johnny en plakette fra Distriktet og Daniel udnævnte Johnny, som æresmedlem i kompagniet. Ved frokosten fik Johnny yderligere nogle vægprydelser af den tidligere CH/LOG, MJ Lene Larsen. Der skal nok flyttes lidt om på vægprydelserne hjemme hos Johnny, da han ønsker at se på dem hver dag og tænke tilbage på gode tider.

  
Johnny kom ind i HJV, den 9. april 1974 og bliver forhåbentlig hos os i mange år fremover.

I mere end 30 år har Johnny beklædt funktioner som leder, fører eller chef for en sektion. Johnny har været GF, NK/DEL, DF/KBM, SL, NK/KMP, LSL/DST, LÆ/HVS og til sidst KC.

Af Johnnys CV fremgår, at han har været i 6111, 6106, 6109 og 6114. De er alle nedlagt i forbindelse med HJV ændringer i struktur.

Der har været store øvelser årerne, bl.a. i Frihavnen senere uddannelsesweekender i Jægerspris samt INTERFORCE, BOOTCAMPS,

VM/cykling samt en masse andet. 

Johnny holder nu en pause fra kompagniet, for at Daniel kan finde sig selv i sin nye funktion. Johnnys planer for fremtiden er, at se mere til sin kone, børn og børnebørn. Måske bruge lidt mere tid med sin guitar. Dertil bestyrelsesarbejder i hele 4 organisationer samt gode aftener med ost og rødvin. Og taxierne holder stadig udenfor.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224