Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

CIMIC-netværk

​Kapacitetsopbygningscenteret er ved at undersøge mulighederne for at opbygge et netværk af frivillige, der har lyst og mod til at beskæftige sig med fagområdet CIMIC.

06-02-2015Netværket vil blive beskæftiget med en række nationale og internationale uddannelses– og øvelsesaktiviteter, der som udgangspunkt vil ske i tæt samarbejde med Hærens Efterretningscenter.

Netværket vil være forankret ved Kapacitetsopbygningscenteret. I første omgang har Kapacitetsopbygningscenteret skrevet til frivillige, der allerede i kompetenceregisteret er registreret med en ”kvalifikation” inden for CIMIC.

Er du interesseret i at høre mere om CIMIC-netværket, og om hvordan man kan blive en del af dette, er du velkommen til at kontakte major Carsten Christiansen på telefon 7245 2252 eller på e-mail HJK-KAPC1@hjv.dk.

 

  • CIMIC betyder ”Civil Military Co-operation” (civilt-militært samarbejde).
  • CIMIC er en arbejdsmetode, hvorigennem militære enheder samarbejder med det civile samfund med henblik på, at støtte den øverste militære chefs operationer.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224