Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Hent og gem dine kursusbeviser fra FELS.DK

Forsvarets Elektroniske Skole (FELS) skifter læringsplatformen ATutor ud med Moodle. Hent dine kursusbeviser fra ATutor før, den lukker 1. april 2021.

25-03-2021

​Har du gennemført uddannelse via Forsvarets Elektroniske Skole (FELS) på platformen ATutor, så red dine kursusbeviser, hvis du ikke allerede har gjort det. Gå på FELS.DK og login på ATutor. Derfra kan du printe eller gemme dine kursusbeviser i elektronisk form.

Det planlagte skift fra ATutor til Moodle skulle være sket ultimo 2021, men da Center for Cypersikkerhed har konstateret en sikkerhedsrisiko ved ATutor, vil skiftet nu ske pr. 1. april 2021.
Da kursusstatus ikke overføres til Moodle bør alle, der har gennemført et kursus, men endnu ikke fået tilskrevet et Q, til at gemme uddannelsesbeviset fra ATutor.
Hjemmeværnsskolen er i gang med at overflytte alle kurser fra ATutor til Moodle 1:1. Så hvis du er i gang med et kursus på ATutor kan du færdiggøre det på Moodle.
Allerede nu er der adgang til Moodle via dit medarbejdernummer. Det er dog endnu ikke muligt at tilmelde sig kurser på Moodle. Find Moodle på FELS.DK, hvor der er et direkte link til Moodle.
Platformen, ICEcore på FELS, lukkes den 31. juli 2021 og erstattes derefter også af Moodle.


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring