Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Chef søges til Hjemmeværnseskadrille 277, Karup

Ny eskadrillechef til aktiv eskadrille i Midtjylland søges. Læs stillingsopslaget her.

09-03-2023

Er du ambitiøs og brænder for frivillig ledelse?

Hvis ja, så er du måske vores nye eskadrillechef i Hjemmeværnseskadrille 277 (HVE 277).

Flyverhjemmeværnet søger en ny eskadrillechef til HVE277 i Karup. Den nye chef vil blive ansvarlig for opstilling, uddannelse og indsættelse af forskellige kapaciteter til beskyttelse primært af Flyvevåbnets kapaciteter. Du bliver chef for en eskadrille bestående af frivillige officerer, befalingsmænd og menige og bliver således overordnet ansvarlig for ledelsen, udviklingen og eskadrillens operative indsættelser. HVE277 er en aktiv eskadrille med en bevogtningsdeling og en Security Force deling, som der stilles nye fysiske krav til. Eskadrillen afholder hvert år bl.a. en "Karup Stream Challenge", hvor der er inviteret udenlandske enheder med. Eskadrillen har bl.a. også en fast opgave i at støtte Flyvevåbnets Helicopter Wing i nogle uddannelsesmæssige opgaver.

Jobbet stiller store krav til dine faglige kompetencer som leder. Eskadrillen udfører deres tjeneste i fritiden, så du skal kunne afsætte den nødvendige tid om aftenen og i nogle weekender. Der vil også være perioder, hvor din tjeneste forrettes på hverdage.

Opgaverne i eskadrillen bliver løst af medlemmer, der har forskellige forudsætninger med hensyn til kompetencer, alder, aktivitetsniveau og krav til fysisk udfoldelse.

 

Ønskede kvalifikationer

  • Erfaring fra Hjemmeværnet/forsvaret og med arbejde i en frivillig organisation
  • Det er vigtigt, at du er robust og god til at kommunikere med eskadrillens medlemmer, men også på tværs i organisationen
  • Du har en naturlig evne til at motivere andre og har respekt for menneskers forskellighed
  • Du har viljen til at udvikle eskadrillen og evner at prioritere, strukturere og fordele opgaverne i eskadrillen
  • Operativ forståelse
  • Det er et krav, at du er villig til at gennemføre den nødvendige uddannelse og har lysten til at udvikle dig fagligt og personligt

 

Vi tilbyder

Mange operative opgaver. Du vil som egen udvikling modtage grundlæggende og videregående lederkurser på niveau med civile uddannelser. Honorering efter aftale med et aftalt rådighedsvederlag samt dækning af udgifter til kørsel, kost og logi samt tabt arbejdsfortjeneste.

Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte chefen for Flyverhjemmeværnet, oberst Kern Oddershede, på telefon 4080 1782, stabschef oberstløjtnant Dennis Thagaard, på telefon 20233544 eller chef for Operations-og Støttesektionen major Pia Rousing Clemmensen 91335031.

Ansøgningen mailes til Flyverhjemmeværnet på FHV@hjv.dk senest den 1. april 2023. 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring