Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Så er det nye infokursus åben for tilgang på HJV.DK

Har du lyst til at uddanne dig som kommunikationsspecialist eller rekrutteringsspecialist i din underafdeling eller myndighed eller videreuddanne dig til informationsofficer? Så læs videre her!

18-12-2019

​Hjemmeværnsskolen har i samarbejde med Hjemmeværnskommandoen og frivillige udviklet nye informationskurser.

Informationskurserne har 3 uddannelsesveje (informationsofficer, rekrutteringsspecialist og kommunikationsspecialist). Forud for alle 3 uddannelsesveje er et fælles grundkursus. Det første grundkursus kommer til at køre 14.-16. FEB i uge 7 – og kan tilgås nu på HJV.DK ved at søge på 'Informationskursus'. Tilmeldingsfristen er 17. JAN 2020.

Grundkurset giver dig grundlæggende kompetencer, så du kan fungere som kommunikationsspecialist eller rekrutteringsspecialist i din underafdeling eller myndighed. Du lærer bl.a. dit ansvar og opgaver i funktionerne at kende, får viden om Hjemmeværnets guideline ift. rekruttering og en forståelse for sammenhængen mellem kommunikation, rekruttering og fastholdelse i Hjemmeværnet. Derudover får du viden om kommunikation, pressehåndtering, sociale medier, militær sikkerhed og persondataloven (GDPR).

Når du har bestået dit grundkursus, har du mulighed for enten at videreuddanne dig til informationsofficer eller du kan tage et af de supplerende og civilt kompetencegivende kurser på IBC Kolding, som i 2020 udbyder Video Basic, Event Koordinator og Sociale Medier.  

 Forudsætning for at deltage på grundkurset er bestået LPU 1-4 og FELS-kurserne i GDPR, MILSIK, Orientering om Hjemmeværnet og Orientering om de forskellige funktioner og organisationen, som forventes at kunne gennemføres på FELS fra uge 5. Hvis du har planer om at videreuddanne dig til informationsofficer kræver det også, at du har bestået din gruppefører- og delingsføreruddannelse.

Har du spørgsmål, så kontakt Kaptajn Christian Nissen-Petersen på hvs-stu03@mil.dk eller 40 31 76 90.

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring