Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Sanitetsteam i Flyverhjemmeværnet

I slutningen af 2019 etablerede Flyverhjemmeværnet som en del af Frivillig Stab et sanitetsteam med det formål at udbrede og synliggøre førstehjælp i Flyverhjemmeværnet og samtidig løfte kvaliteten inden for området.

17-01-2020

Som meddelt i tidligere nyhedsbrev har vi som det første ansat en ny leder sanitet, SG Iver Østergaard. Under leder sanitet etableres tre ledende sanitetsinstruktører – en for hvert teamområde. Opgaverne for de ledende sanitetsinstruktører, bliver at have direkte kontakt med de lokale sanitetsinstruktører mhp. bl.a. faglig støtte og vejledning.

De to første ledende sanitetsinstruktører er fundet, og vi er glade for at kunne sige velkommen til PL Peter Nyrup Oksborg og SG Linda Hansen, som en del af sanitetsteamet. Peter og Linda vil dække hhv. Team Nord og Team Øst. Både Peter og Linda fastholder deres nuværende stillinger i egne underafdelinger og vil således blive tilknyttet Frivillig Stab som Subject Matter Experts.

Ud over sanitetsteamet i Frivillig Stab understøttes sanitetsområdet yderligere af KN Kenny Friis Jensen, som er fagansvarlig i fast stab samt ikke mindst Flyverhjemmeværnets Distriktslæge, KN Michael Schallburg Nielsen. Michael er normalt kendt under navnet DOC og er også frivillig pilot i Hjemmeværnseskadrille 270.

Vi mangler stadig en ledende sanitetsinstruktør til Team Syd. Så skriv en mail til Iver, hvis dette kunne have din interesse.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224