Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Tre nye kaptajner udnævnt i Flyverhjemmeværnet

Efter at have afsluttet Hjemmeværnets chefkursus, blev tre af Flyverhjemmeværnets eskadrillechefter i weekenden udnævnt til kaptjan af Flyverhjemmeværnets chef.

28-11-2022

​Tre af Flyverhjemmeværnets eskadrillechefer fik sig i weekenden en overraskelse. På Hjemmeværnsskolen i Nymindegab var de i gang med den sidste del af deres uddannelse til underafdelingschef på Hjemmeværnets chefkursus. Da kurset var slut, kom en uventet gæst på besøg. Flyverhjemmeværents chef, oberst Kern Oddershede, mødte op på Hjemmeværnsskolen for at udnævne de tre eskadrillechefer til kaptajner og lykønske dem med deres afsluttet uddannelse.

De nyudnævnte kaptajner er eskadrillechef for Hjemmeværnseskadrille 225 Roskilde, Maja Larsen, ​eskadrillechef for Hjemmeværnseskadrille 286 Alssund, Peter Mathiesen, og ​eskadrillechef for Hjemmeværnseskadrille​ 266 Aalborg, Henrik Jensen.  

Hjemmeværnets chefkursus har til formål at skabe de fornødne forudsætninger for, at eleverne​ kan fungere som chef på underafdelingsniveauet i Hjemmeværnet, eksemplvis som chef for en eskadrille. 

Se mere om chefkurset her: Chefkursus - YouTube


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring