Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Beredskabscertificering

Er du ikke klar til beredskabscertificeringen, så er det nu du skal i gang.

03-09-2021

​​

Om ikke særlig lang tid starter muligheden for at blive beredskabscertificeret. Certificeringen indeholder to elementer. En opgavemarch på ca. 3 timer. og en certificeringsøvelse ca. 5 timer.

Formålet med af opgavemarchen er at kontrollere enkeltmands færdigheder. Der kontrolleres for færdigheder opnået inden for de fag, som indgår i forudsætningsuddannelserne, med særlig vægt på feltkundskab - herunder ”Klar til kamp”, våbenbetjening og skydestillinger, førstehjælp - herunder nødflytning af såret. 

Formålet med certificeringsøvelsen er, at se føreres evne til at modtage og give foreløbig og endelig befalinger, og se deling eller gruppe indsat på objekt. Øvelsen vil består af afsøgning og indtagelse af objekt, etablering af perimeter, etablering af adgangs- og kontrolpost, etablering af nærforsvar, drift af bevogtning og udsendelse af bevogtningspatrulje.

​​D​et​ er altså en enestående chance for at få vist, at man kan og ​vil. Hjælp dine kammerater med at blive klar, og tilmeld dig certificeringen hos din underafdeling.

Du finder direktivet for beredskabscertificeringen her.


 




Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring