Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Foto: Klaus​ Gunnestrup / HDEJY S9

Hjemmeværnsdistrikt Østjylland åbnet

Det er er en glad distriktschef, der igen kan åbne for trænings- og uddannelsesaktiviteter i Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland

30-05-2020
​​​​
Af OL C. Pojezny​ | DSTCH HDEJY

I den forgangne uge har Hærhjemmeværnsdistrikt Østjylland fået tilladelse til at genoptage alle trænings- og uddannelsesaktiviteter, ligesom distriktets fastansatte medarbejdere nu også må vende tilbage til deres arbejdspladser.

Forudsætningen er naturligvis, at vi fo​rt​sat overholder de sundhedsfaglige myndigheders generelle retningslinjer, og der - forud for ibrugtagning af domiciler, køretøjer og materiel, foretages en grundig rengøring.

Alle chefer har modtaget konkret information om krav og vilkår, som muliggør opstart af aktiviteter ude i underafdelingerne. Hjemmeværnets aktiviteter er ikke omfattet af det gældende forsamlingsforbud. 
Det er dog fortsat afgørende, at vi på alle niveauer bidrager til at undgå smittespredning, gennem en effektiv forebyggelse.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224