Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Generalen på besøg

Onsdag aften den 28. AUG kom General Finn Winkler på besøg hos HDEJY.

29-01-2015

primært for at overrække beviset for andenpladsen ved årets Historiedyst, som blev gennemført i sommerens løb 2014, men også for at se hvor langt man var kommet med ombygningen på Grimhøjvej. ​

 

 

27 Hjemmeværnsenheder deltog i Historiedysten, og indlægget fra Oliver Storgaard-Halsson som har været medlem af INFKMP i HDEJY i nogle år, blev valgt som nr. 2 ud af alle de indlæg der var indsendt. Olivers indlæg omhandlede, hvordan Hjemmeværnet kan hjælpe krigsveteranerne. Oliver der selv har været udsendt, og dermed selv har følt hvor svært det kan være, og den enorme kontrast der er i overgangen fra krig til fred, og igen skulle vende sig til det civile liv.

 

 

Generalen havde ønsket at besøge Grimhøjvej efter højtideligheden på Distriktet, for at se hvor lang man var kommet med ombygningen.

 


Derfor var de enheder der er på Grimhøjvej blevet bedt om at møde op da Generalen gerne ville hilse på de frivillige.

 


Efter den lille højtidelighed hvor Oliver på vegne af INFKMP fik overrakt plaketten, orienterede Generalen om status for Hjemmeværnet og besvarede spørgsmål fra de fremmødte soldater. Derefter kørte man til Grimhøjvej, hvor Generalen fik en gennemgang af de 3 chefer for de enheder, STHVK, INFKMP og POKMP ARH, der er i gang med indretningen af lokalerne.    

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring