Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Ny Chef for S4 ved HDEJY

Til august tiltræder Anna som CH S4 og skal overtage fra Jes Hebsgaard, som til juli skal udsendes til Irak og derefter går på pension.

04-06-2023
Til august tiltræder Anna som CH S4 og skal overtage fra Jes Hebsgaard, som til juli skal udsendes til Irak og derefter går på pension.

Anna er uddannet teknisk officer fra Flyvevåbnet, og har i Flyvevåbnet primært arbejdet med F-16 vedligehold i en operativ kontekst, men har også været nogle år i Hæren, både i underafdeling og stabe.

Anna har tidligere arbejdet med operativ logistik, militær sikkerhed, ETAB-området og mandskabsledelse af forskellige specialister.

Anna kommer fra en stilling i Forsvarets Sanitetskommandos Stab i Sødalsparken, hvor hun har arbejdet med forskellige sagsområder i en værnsfælles stab med en stor sundhedsfaglig reserve.
”Jeg finder stor arbejdsglæde i det felt, hvor mennesker og processer mødes, og i den gnist, som det giver, når opgaveløsningen går op i en højere enhed, fx indenfor logistikken, – så jeg glæder mig helt vildt til at møde de frivillige. Og så er jeg jo selv fra Århus, så det er noget helt særligt at understøtte militære opgaver i sin egen barndomsby”. Udtaler Anna.

Anna er bosiddende ved Skæring Strand med labradorkrydset Chewbacca, børnene Sejr(6) og Mille(4) og ægtemanden Thomas, som arbejder i Politiet. I sin fritid holder Anna af at løbe og dyrke yoga, bygge med lego, være i haven, god gin og vinterbadning.Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring