Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​En del af bidraget til Royal Run fra hjemmeværnet i Østjylland, med bl.a. Distriktschef OL Finn Jensen (t.v.), der løb i uniform og støvler.

I løb og march med Kronprinsen


I Hjemmeværnet både løber og marcherer vi frem, som her til Royal Run 2019. Både den danske uniform og løbetøjet blev flot præsenteret af østjyske hjemmeværnssoldater.


12-06-2019
​​​
Af Rolf S. Johnsen

Royal Run 2019 er vel overstået.

HDEJY deltog med 26 deltagere fordelt på 1 mile løb, 1 mile walk, Fanekommando og 10 km. løb.

Specielt Distriktschef​ Finn Jensen (billedet t.h.) og kompagnichef Per Asmussen skilte sig ud idet de løb deres mile i støv​ler og uniform.

Fanekommando skilte sig også ud, ikke ved at være forrest, men ved at gå stille og roligt i slutningen af vores heat og vise fanen. 


Anerkendelse for fanen
Vi høstede stor anerkendelse for vores deltagelse med fanen. Én af deltagerne udmærkede sig også ved ​bagefter at klæde om og så også lige løbe de 10 km. 

Nogen vil måske undre sig over at vi ikke gik i takt. Men bagest i vores felt kunne vi kun holde et tempo på 4,5 km/t så jeg havde kommanderet stille og roligt og uden trit. Sidst startede 10 km. løberne som i mellemtiden havde taget opstilling på honnørkajen med direkte udsigt til Kongeskibet Dannebrog.

​​Under vejs kunne vi hilse på vore kollegaer fra PO Aarhus, der stod posteret rundt omkring og holdt styr på trafikken. Alt i alt en storartet og storslået bedrift.

Reserver datoen til Royal Run 2020
Har lige set at vi gentager succesen den 1 JUN 2020, så reserver datoen og se hvad der kommer op.

​Fanekommandoen på vej gennem Strøget.


Kollegerne fra Politihjemmeværnet støtter afvikling af arrangementet.

Årets Royal Run medajle

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224