Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Tekst og foto: Catrine Birn / Aarhus Panorama

I hælene på Hjemmeværnet


Det er en verden, de fleste forbinder med gule veste og dirigering af trafik ved større arrangementer. Men Hjemmeværnet er meget andet end det.


03-01-2019

Af SG K. Gunnestrup (HDEJY S9)

​En mørk decemberaften i slutningen af 2018 gør Hærhjemmeværnskompagni Eshøj i Tilst klar til øvelse. Med sig har de en rapporter fra magasinet Aarhus Panorama, der kommer til at få sig en oplevelse lidt ud over det sædvanlige.

For med de sædvanlige fordomme i bagagen udfordres man hurtigt, når man tør at kigge ind bag facaden i en så stor frivillig organisation som vores. Og det er vigtigt, at vi tilbyder et kig ind bag facaden, så flest muligt får det retvisende billede af Hjemmeværnet. 

'I hælene på' er en serie, hvor Aarhus Panorama følger i hælene på en person, der har en hverdag ud over det sædvanlige. Aarhus Panorama udkommer hver anden måned, både digtalt og fysisk, i et oplag på 12.000 eksemplarer, som er at finde på caféer, i butikker og storcentre i Aarhus. Læs hele magasiner her: https://aarhuspanorama.dk/magasiner/ 

Vil du læse artiklen om Sia og de andre soldater kan du klikke her eller på billedet herunder.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring