Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Avisudklip af udnævnelsen i 1985. Den unge kompagnichef samt distriktschef "Jønne".

30 år som kompagnichef

Den 1. august kunne kaptajn Peter Josiasen fejre, at det var 30 år siden at han tiltrådte som chef for Politihjemmeværnskompagni Middelfart.

25-08-2015
Den 18. august slog politikompagniet i Middelfart dørene op til deres lokaler på det gamle Rolund Forsamlingshus ved Middelfart.
Flaget var hejst, og det skulle fejres, at de nu havde haft den samme chef i 30 år.


Fanekommando samt jubilaren og generalen.


Ud over de mange fremmødte fra kompagniet, nogle der havde været med hele vejen og andre ganske nye, var der mødt adskillige kendte gæster op.

Chefen for Hjemmeværnet generalmajor Finn Winkler holdt en tale for Peter, hvor han fortalte, at det var første gang en kompagnichef i Danmark havde været på posten, så det var noget ganske særligt.
Peter fik bl.a. overrakt det første eksemplar af et diplom der netop er blevet indført, og som udleveres til kompagnichefer, der har været i funktionen i 25 år ... eller mere. 

 
Generalen overrækker diplom og en klukflaske.


Chefen for Hærhjemmeværnsidstrikt Fyn oberstløjtnant Kent Mikkelsen takkede også Peter for hans mange års virke. 
Samtidig takkede han Peters hustru for at Hjemmeværnet har fået lov til at låne ham i så mange år. (Åse er selv med i kompagniet).

 
Ann Kate Pedersen modtages af jubilaren medens distriktschefen ser til.


Ann Kate Pedersen fra Politiet i middelfart var også mødt op og takkede Peter for altid at stille med det personel, der var ønsket fra politiets side.

Også Middelfarts borgmester var til stede samt tidligere kommitterede Poul Andersen. Desuden den tidligere nabo fra Wedelsborg Gods, hvor kompagniet holdt til i rigtig mange år, Jakob Haugaard var sammen med sin hustru mødt op for at fejre jubilæet.

Tillykke til Peter.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring