Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Royal Run i Odense

Som en af de fem største byer i Danmark, arrangerede Odense også Royal Run den 21. maj i anledning af Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag.

22-05-2018
Af Inge Jagd Sørensen

Start og mål for arrangementet var i Kongens Have, hvor der var lagt op til folkefest.

 
 
Inden løberne blev sluppet fri, var flere af indfaldsvejene til city spærret af, og her fandt vi selvfølgelig folk fra det lokale politikompagni, der sikrede løberne for trafikale uheld.

Første børnehold startede kl. 12.15.​

 
 
Kl. 13.45 startede første motionsmile, og da løberne var over startstregen marcherede et detachement fra Hærhjemmeværnsdistrikt Fyn ud med distriktets fane og to trommer i spidsen. 
Det vagte opsigt, og flere benyttede lejligheden til at følge trop i kortere eller længere tid.

 
 
Første kendte bygning på vejen var Odense teater, og herefter gik det gennem byens gågader og gennem H.C. Andersen kvarteret, inden man igen vendte tilbage forbi Odense slot og ind i Kongens Have.

  
Ud over marcdetachementet, var flere af distriktets folk ude at løbe, nogen på det opstillede hold, andre som enkeltgængere/-løbere. Nogen var tilmeldt gennem distriktet, og de gjorde et godt indtryk i t-shirts med "Når Fyn har brug for hjælp", mens andre igen havde valgt at følges (i Royal Run T-shirt) med venner og/eller familie.

 
 
Alle havde en god dag i det dejlige sommervejr.




Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring