Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Nyt Callcenter med støtte til Styrelsen for Patientsikkerhed

HDKBH skal oprette et nyt Callcenter på Islandsbrygge med støtte til Styrelsen for Patientsikkerhed.

01-10-2020

​​​​

HDKBH skal oprette et nyt Callcenter på Islandsbrygge med støtte til Styrelsen for Patientsikkerhed.

Callcenteret har til formål at støtte borgeren, som har været i nærkontakt med en person, som er smittet med COVID-19, så vedkommende hurtigt kan blive testet.

De personer som kommer igennem dette Callcenter, har allerede været i kontakt med den øvrige vejledning angående COVID-19.

Dette Callcenter giver borgeren en "fast track"  til COVID-19 test, samt giver borgeren muligheden for at begge COVID-19 test bliver gennemført på samme tid.

Hvorfor skal jeg melde mig. Her er 3 hurtige grunde.

  • Støtte samfundet i kampen mod COVID-19
  • Vejlede de bekymrede borgere, som har været i nærkontakt med en COVID-19 smittet, til hurtigt at skabe afklaring og forhåbentlig også tryghed, ved hurtigt at få taget begge COVID-19 teste.
  • Tjene nogle penge for din indsats. Følg linket og se lønnen og mulighederne for at gøre en forskel. Bemærk at hvis du er på kontanthjælp vil dette blive modregnet. Dette gælder ikke for personer på dagpenge.

Så hvis du er tid og overskud til at gøre endnu en indsats for kampen med COVID-19, så meld dig Link: www.hjv2.dk/STPS og få yderligere information. Her vil du også kunne finde en kopi af den kontrakt du tegner dagligt.

 

 


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring