Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Landsdækkende informationsseminar

I weekenden afholdt de tre totalforsvarsregioner seminar for informationspersonel i Hjemmeværnet hvor godt 50 personer deltog, fra hele landet fra alle værn.

25-09-2016

Der er godt nyt på vej – bl.a. et værktøj til udarbejdelse af materiel, som gør det super nemt for det enkelte kompagni at udarbejde flotte materialer med Hjemmeværnets profil.

Hjemmeværnsskolen var også på banen for at forklare hvordan skolens informationsuddannelser er blevet optimeret og justeret og mere strømlinet til netop det de skal bruges til – De justerede uddannelsesveje træder i kraft pr. 1. januar 2017 – og der vil selvfølgelig blive udsendt særskilt mail til kompagniledelserne og informationspersonel om emnet.

 
De her plakater kommer kompagnier til selv at kunne labe på bare 10 minutter med det nye værktøj​ (foto: Martin Valentin)
 

Der blev stillet skarpt på muligheden for gennemførelse af en landsdækkende ”Hjemmeværnets dag” hvor hele Hjemmeværnet samles om at give resten af Danmark mulighed for at se og prøve hvad Hjemmeværnet er. En dag – fælles tema – alle værn og over hele landet – det glæder vi os til at følge udviklingen af.

Seminaret var ganske inspirerende og det informationspersonel der var med fra København glæder sig til næste år.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224