Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Tak til major Henrik Hartvig Dyhrfjeld for årene som distriktschef

Major Henrik Hartvig Dyhrfjeld takker af efter 4 fantastiske år som distriktschef for Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn.

14-12-2018

​​

I løbet af efteråret blev det besluttet, at landets 12 distrikter fremover skal ledes af officerer med grad af oberstløjtnant, hvilket indebærer, at vores distriktschef ikke længere skal fortsætte på posten. Selvom Henrik kun har et år tilbage til sin pension, er der ikke givet dispensation for at blive i stillingen og han skal derfor forrette sit sidste års tjeneste ved regionen som major til rådighed.

Distriktschefen havde I forbindelse med årets sidste KC-møde i starten af december noget særligt i ærmet. Der var blevet indkaldt tidligt til møde, kl. 18, og mødet blev afviklet i god ro og orden på to timer, hvorefter der var disket op med en lækker middag, som blev tilberedt af distriktets to trofaste væbnere, Martin Ottesen og Bjarne Olsen.

Som distriktschefen sagde, havde han selv håbet på til det sidste, at han kunne fortsætte på posten og har af samme grund ikke forberedt en stor afskedsreception. Nu hvor det endelig var besluttet at han skulle stoppe, var det for sent at indkalde til en reception, men det har ligget ham dybt på sinde at tage en fin afsked med de nærmeste frivillige – kompagnicheferne.

Til anledningen havde kompagnicheferne samlet ind til en gave som blev overrakt af chefen for den frivillige stab, Torben Herman. Torben benyttede lejligheden til at rose distriktschefen for det gode samarbejde, hans evne til at give plads og indflydelse til sine chefer , samt hans ukuelige kamp for at gøre forholdene for os frivillige i Hjemmeværnet bedre. Ordene fra Torben blev fulgt op af præsidenten for Pionerernes Råd som på samme vis roste det gode samarbejde og den store opbakning, som distriktschefen har givet til pionererne gennem sit hyppige fremmøde og sin altid nærværende status på hjemmeværnets tilstand.

Fra ​os frivillige skal lyde et stort tak til distriktschef, major Henrik Hartvig Dyhrfjeld for samarbejdet gennem årene i håbet om et godt sidste år som major til rådighed ved Landsdelsregion Øst (LRGNE) og derefter et godt otium.

Vi benytter samtidig lejligheden til at hilse vores nye distriktschef, oberstløjtnant Wilhelm Elsang velkommen.


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring