Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Billede fra tidligere indsættelse

Politiet bad Hjemmeværnskompagni Ballerup om hjælp om andet end corona

De frivillige hjemmeværnssoldater i Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn, Hjemmeværnskompagni  Ballerup og alle andre kompagnier i distriktet har løftet rigtig mange opgaver i forbindelse med COVID-19, men er også klar til andre opgaver.

21-06-2020

Således bad Politiet i weekenden Hjemmeværnskompagni Ballerup om støtte til afspærring af et gerningssted efter en brand om natten.

Politiets teknikere skulle først starte deres undersøgelser om morgenen og derfor er det naturligt at de beder Hjemmeværnet om støtte indtil næste morgen.

Når Hjemmeværnet hjælper med afspærring af formodet gerningssted handler det om at holde uvedkommende væk fra området, så eventuelle spor ikke bliver ødelagt eller fjernet.

Hjemmeværnskompagni Ballerup blev alarmeret 01.30 om natten. Til stor glæde for politiet var de folk der skulle afspærre allerede fremme efter 1 time, og kunne kl. 02.30 afløse politifolkene, så de kunne blive frigjort til andre politiopgaver i natten.

Hjemmeværnets har fået opbygget et velfungerende samarbejde med politiet om indsættelser, hvor der er stor respekt for den frivillige indsats, der leveres gang på gang.

Tak for indsatsen til de raske svende.

Hvis du også er interesseret i at yde en frivillig indsats i Hjemmeværnet som en del af det danske beredskab, så hør mere om hvordan det kan lade sig gøre. Klik på kontakt ovenfor eller her.


 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224