Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

MitFES

Serviceportalen MitFES er iøjeblikket ramt af systemnedbrud.

26-02-2020

Information vedr. systemnedbrud på MitFES.

MitFES og det bagvedliggende system er i øjeblikket ude af drift, og selv om ISS arbejder på højtryk for at få systemet op at køre igen, så kender vi endnu ikke tidshorisonten for det arbejde. Det betyder samtidig, at alle bestillinger, bookinger og opgaver i øjeblikket håndteres manuelt ved FES Servicecenter og ISS Servicedesk.

 

Bestilling af forplejning, Booking af møde- og undervisningslokaler, Booking af indkvartering.

Det som man har modtaget en kvittering fra ISS/FES på er bestilt, det er stadig bestilt. Nøgler, forplejning, lokaler, osv. leveres som beskrevet i den mail som er tilgået kompagniet, enten direkte eller via distriktet.

Det som man skal bestille, skal bestilles manuelt via Servicecenteret på telefon 72 81 33 00. Man skal dog forberede dig på forlænget sagsbehandlingstid, fordi bookingerne skal verificeres lokalt. Så hvis man kan vente lidt, så vent på at ISS er oppe at køre igen, vi ved pt ikke hvornår mitFES er oppe og køre igen.

 

Hvorfor er MitFES nede?

"ISS blev mandag den 17. februar udsat for et mal ware-angreb. Derfor har ISS deaktiveret adgang til et antal centrale systemer. Dette blev gjort for at minimere angrebets omfang. ISS og vores hosting-udbyder undersøger i øjeblikket hændelsen efter vores standardprocedurer og arbejder på at gendanne tilgængeligheden til systemerne.

Der er ingen indikationer på, at kundedata er kompromitteret."

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring