Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Ny kompagnichef i Hjemmeværnskompangni Hjortespring

"Du har kommandoen - Jeg har kommandoen". Sådan lød det tidligere på ugen i forbindelse med kompagnioverdragelsen for Hjemmeværnskompagni Hjortespring.

13-05-2022

​På første regnvejrsdag i lang tid indledtes overdragelsen af kompagniet med en udendørs opstilling.


Kompagniets chef gennem 9 år, Dorthe Beck-Nyling, har valgt at give stafetten videre efter at have fået genrejst kompagniet med opbygning af en nyuddannet bevogtningsdeling i løbet af de sidste 2-3 år.

Der var mange rosende ord for den indsats der er ydet og et stor tak fra distriktets chef, Henrik Gustafsson, som på trods af kun et kort bekendtskab med kompagnierne i distriktet allerede er efterladt med et særdeles godt indtryk af en god ledelse af kompagniet.
Der var også en stor tak for indsatsen til kompagniets næstkommanderende, Dennis, der også træder tilbage og viger pladsen for en ny kompagniledelse. Dennis har stået i spidsen for uddannelsesdelingen og været en meget kompetent faglig nøgleperson i arbejdet med at opbygge delingen og kompagniet.


Den nye kompagnichef, Michael Skipper, har nu overtaget kommandoen og han ser frem til at bringe kompagniet videre i samarbejde med alle gode kræfter i kompagniet og distriktet.


Fra distriktet skal lyde en stor tak for indsatsen gennem mange år til Dorthe og Dennis og en lige så stort velkommen til Michael.Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring