Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Spejdernes Lejr 2022

Juli måned har budt på hele tre store begivenheder hvor Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn er blevet bedt om at hjælpe.

30-07-2022



Først hjalp vi med til afvikling af trafikken i forbindelse med Roskilde Festivallen dernæst assisterede vi med det fantastiske Tour de France i Danmark.

Her sidst på måneden har vi assisteret med færdselsregulering og vejledning af trafikken til og fra Spejdernes Lejr 2022, hvor der deltager ca. 30000 spejdere.

Selve lejren er placeret i Hedeland, som ligger i Høje Taastrup, Greve og Roskilde kommuner - et pragtfuldt område.


Det er distriktets politikompagni, Politihjemmeværnskompagni Københavns Vestegn, som har styret opgaven med hjælp fra flere af distriktets kompagnier.  

For de der har deltaget i en eller flere af arrangementerne, har det været en fornøjelse at opleve glade friluftsmennesker som har værdsat den hjælpende hånd fra Hjemmeværnet. Et fint arrangement der går hånd i hånd, hvor Hjemmeværnet både hjælper samfundet samtidig med, at vi styrker vores soldatermæssige færdigheder.

Et stort tillykke med en velgennemført Spejdernes Lejr 2022.    

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring