Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Flere kompagnier har fået nye chefer

Inden for de seneste måneder er der flere kompagnier blandt Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegns 11 kompagnier, som har fået nye chefer.

26-03-2022

​​

Det er lidt af et sammentræf, at der er mange lige nu og der er bare tale om naturlige skifter på posterne. De fleste chefer har siddet i mange år. To endda op til 20 år, så det er ikke så tit, at der bliver skiftet ud i den allerøverste ledelse i et kompagni.

At være kompagnichef betyder, at han man har det øverste ansvar for kompagniets personel, de operative opgaver, opstilling, uddannelse, materiel og kompagniets drift og vel at mærke som frivillig og dermed typisk ved siden af at skulle passe sit faste civile job.

Derfor er det også naturligt, at man efter en årrække giver stafetten videre til en anden egnet frivillig og selv forretter tjeneste i en mindre krævende stilling.

 

Følgende kompagnier har skiftet kompagnichef:

Pr. 1. januar 2022: Virksomhedshjemmeværnskompagni Sjælland, kaptajn Frans Løper til kaptajn Lennart Kromann

Pr. 1. januar 2022: Infanterihjemmeværnskompagni Jonstrup fra kaptajn Nikolaj Kristiansen til kaptajn Nikolaj Pilgaard

På billedet ses Nikolaj Pilggard med sin nye næstkommanderende, Pernille,​ under uddannelsesweekend med førervirke


Pr. 1. februar 2022:Hjemmeværnskompagni Sjætte (Patrulje) fra kaptajn Niels Keil til premierløjtnant Brian Bjørnskou Petersen

Pr. 1. april 2022: Hjemmeværnskompagni Kongens Lyngby fra kaptajn Lars Thilqvist til premierløjtnant Jens Nørbæk

​Fra Hærhjemmeværnsdistrikt Københavns Vestegn skal lyde en kæmpestor tak for indsatsen gennem mange år til de afgående kompagnichefer og et lige så stort hjerteligt velkommen til de tiltrædende kompagnichefer. Vi glæder os til samarbejdet og ser frem til fortsat god udvikling af kompagnierne.


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring