Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

24 timers løb i Viborg

Weekenden stod i motionens tegn. Distriktet havde i lighed med tidligere år stillet hold til den årlige begivenhed.

20-08-2018
Tekst & fotos: Informationselementet v/HDMVJ
 
Jens I. K. Jørgensen var som vanlig tovholder på projektet og havde med støttet fra stabskompagniet og Motoriseret kompagni Klosterheden med 5 hjælpere sørget for det rent praktiske med messetelt, indkvartering og forplejning. Ydermere var der en mand i alle 24 timer til at sørge for løbernes velbefindende i teltet. Der var også leveret nye trøjer med nyt logo, så den PR-mæssige side af sagen var up to date.

En god halv times tid inden start dukkede de første løbere op og fik klædt om til start klokken 1200. Her på gik det slag i slag med løberne. Ruten var på cirka 5,7 kilometer rundt om Søndersø i Viborg.

Der deltog 18 løbere i løbet af de 24 timer og om natten havde patruljedelingen fra infanterikompagni Viborg lovet at fylde de mørke timer ud.

Ved løbets slutning søndag middag havde distriktets folk løbet 51 omgange, hvilket berettigede dem til en samlet 5. plads. Jens I. K. mente at den gennemsnitlige omgangstid ville ligge omkring 28 – 29 minutter. Ved et senere møde vil man inddrage STV-BMer i samarbejde på tværs af kompagnier og via dette skabe nye netværk.


Politikompagni Viborg havde opstillet en pavillon godt 1 kilometer efter mål for her at få en snak med eventuelle interesserede. Ydermere sendte de en løber ud på ruten i fuld uniform på en omgang med lidt foldere om HJV til tilskuerne.

Fakta

24 timers løbet i Viborg havde som vanligt deltagelse af et sammensat hold fra flere kompagnier i distriktet.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring