Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

Massiv indsættelse fra Politikompagnierne

Verdensmesterskaberne i damehåndbold afvikles i Boxen i Herning. Det sker i en i forvejen hårdt presset periode, nemlig december fra den 5. og til den 20. december. Alle PO-kompagnier i distriktet tager deres tørn.

13-12-2015
Tekst & foto: Infoelm/HDMVJ
 
 Chef og næstkommanderende i PO Herning har brugt lang tid på planlægning af indsættelserne; det har ikke været en nem opgave, men samarbejdet med MCH har som vanligt været forbilledligt og sluttelig faldt alle brikker på plads og den 5. december gik startskuddet.

 Alle kompagnierne fik tilsendt de nødvendige oplysninger og behovet pr. kampdag har været på 20 – 25 m/k-er. Mødetiden var klokken 1500 og man forventede en afslutning omkring 2200. MCH stod for forplejning med varm mad om aftenen og desuden var der vand, kage og automater med varme drikke ad libitum.


 I samme lokale var der rig mulighed for at kunne slappe af og eventuelt følge kampene på en 50 tommers skærm. Samtidig kunne man få anbragt sit udstyr og regntøj og have det under opsyn af indsatslederen løbende.
 

 Alle dage startede med en briefing af personellet forestået af enten KC PO Herning Ulrik Amdi eller NK Jan Park-Thomsen. Her efter var det op til indsatslederen af fordele sine folk på de poster rundt om MCHs Boxen og aftale radioprocedurer. Vejret spillede desværre også en væsentlig rolle med voldsom blæst og kraftig regn, men publikum tog det hele med et smil. Efter kampene var der aflevering af materiel og samlet debriefing.
 Samtlige kompagnier har kunnet melde tilbage at der ikke har været problemer med at afvikle hverken tilkørsel eller afkørsel. Enkelte bilister kunne måske undre sig over at skulle køre en mindre omvej for at ramme motorvejen, men når PO-erne havde forklaret situationen, var der generelt smil over hele linien. Yderligere var der enkelte trafikofficials til rådighed.


 Til dato er alle opgaverne blevet afviklet fuldt tilfredsstillende.
 Infoelementet til stede fredag den 11, december, hvor det var PO Silkeborg, der havde vagten.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring