Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

Så blev der skudt i den årlige Hoven Skydning

Skydningen i Hoven går rigtig langt tilbage og har rundet mere end 50 år. Ildsjæle arbejder stadig hvert år for at skabe en god skydning, -men alt for mange går glip af en god oplevelse.

05-09-2022


Tekst & foto: Pressetjenesten v/HDMVJ

Den tidligere hjemmeværnsgård i Hoven lagde lokaler og andre faciliteter til, da Skjern kompagniet afviklede årets skydning. For år tilbage stillede der flere hundrede deltagere både fra daværende garnisoner og hjemmeværnskompagnier fordelt på Jylland og Fyn.


Nu til dags er der knap så mange deltagere, men dem der kommer får fuld valuta for pengene. Banerne er ret opfindsomme, pludseligt opdukkende bevægeligt mål, sparet skud, sparet tid og andre finurligheder, og målene udfordrer skytterne til at yde deres absolut bedste.


Her er muligheden for at møde andre hjemmeværnsfolk, som man måske har "kæmpet" mod ved øvelser eller andre skydninger. Og så fortælles der nogle gode røverhistorier, mens man nyder de grillstegte pølser med drikkevarer.

Skydningen søndag foregik i et fantastisk sommervejr og der var mange positive tilbagemeldinger og et på gensyn næste år.

 Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring