Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

SKYPER er afsluttet

I den forgangne weekend knaldede det lystigt i Borris skydeterræn. Distriktet afholdt den årlige skydeperiode, hvor mange skytter var mødt op. Samtidig foretog man certificering til beredskabsstyrken om lørdagen.

27-11-2018

 

Tekst & foto: INFOELM v/HDMVJ

Borris skydeterræn kan være det dejligste sted om sommeren, hvorimod efterår og vinter virkelig kan kræve sin mand. Sådan var det ikke i år, generelt tørvejr, køligt og ikke nogen væsentlig blæst.

 Der blev mødt ind fredag aften og enkelte ankom lørdag morgen, og klokken 0800 skulle skydninger starte. Der var ikke de store nye skydninger at opleve, men til gengæld fik man rusket op i de gamle færdigheder rundt på banerne. Om aftenen havde man mørkeskydninger.

 

Lørdag blev certificeringsøvelsen afviklet og der var virkelig entusiasme og energi hos deltagerne. Blandt de mange momentspil havde man adgangskontrol, eskorte af gæster i området, angreb og førstehjælp. Alt i alt modtog 38 soldater certificeringsmærket.

 

En stor del af de certificerede fortsatte søndag som skytter og fra distriktets meddeles det at den fulde deltagelse af personel, både skytter, instruktører og hjælpere nåede op på cirka 170 personer.

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring