Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold

Topbanner

Nyhed

Skydedag i Karup

Stabskompagniet stod for distriktets skydning i Karup.  Alt var gjort for at skytter kunne opleve en rigtig god dag på skydebanen.

04-10-2020

Tekst & foto: Infoelementet v/HDMVJ

 

Skydningerne foregik på SF banen og bane 8 umiddelbart ved siden af. Inden selve skydningen gennemgik vor distriktslæge Ulla B. K. Jakobsen de forskellige sikkerhedsforanstaltninger i forbindelse med den aktuelle Covid 19 situation. Efter denne briefing kunne man så sætte i værk.


Skytterne blev opdelt i hold på fem m/k-er med farvekoder. På bane 8 var det nærkampsøvelse med hastigst indtaget skydestilling og tilsvarende magasinskift. Her var der først "tør" træning, samt forklaring til træfning i A-zonen på Hitfactorskiven, inden man gik på selv banen. Der var også makkersamarbejde plus ild under bevægelse. Og skulle der være tid til overs, kunne man eksperimentere med håndgranatkast.


PÅ SF banen var der også mulighed for LSV skytter til at udfolde sig. Her var målene fra 25 meter og til rigtig store afstande.

Frokosten blev leveret fra KFUM i Karup og de stod samtidig for en god gang Skipperlabskovs om aftenen. Kaffen var ad libitum med kage, både om eftermiddagen og om aftenen. Efter middagen fortsatte man med mørkeskydning.


Et stort og godt arrangement, hvor der sagtens kunne have være mange flere deltagere.


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring