Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Chefen slog med taktstokken for sidste gang !!

Onsdag d. 14. december 2016 takkede Chefen for Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland, major Ole Jørgensen, af efter 4½ år som chef for distriktet.

17-12-2016

Onsdag d. 14. december 2016 takkede Chefen for Hærhjemmeværnsdistrikt Midt- og Vestsjælland, major Ole Jørgensen, af efter 4½ år som chef for distriktet. Majoren tager sit sidste år i Hjemmeværnet som logistik- og HR-chef ved den kommende Landsdelsregion Øst (p.t. Totalforsvarsregion Sjælland).

 

 

Majoren blev hædret på værdig vis, og i sin takketale fremhævede han det fantastiske og loyale samarbejde, der var ydet fra såvel fastansatte medarbejdere som frivillige.  Majoren fremhævede det frivillige arbejde, der blev ydet i enhederne, som et vigtigt fundament for hele Hjemmeværnets virke.  Han rettede en stor tak til de mange samarbejdspartnere, der på forbilledlig vis havde støttet op om arbejdet. 
Ole Jørgensen sluttede sin tale med at fortælle om den berigende og positive tid, han havde haft ved distriktet, men at han også glædede sig til de nye udfordringer, som venter i jobbet i den kommende Landsdelsregion Øst på Kastellet i København.

Ved receptionens afslutning kom en lille skare fra Hjemmeværnets Musikkorps Roskilde marcherende ind med fuld musik. Major Ole Jørgensen fik - som en gestus fra musikkorpset - stukket dirigentpinden i hånden og dirigerede afslutningsvis - som en af sine sidste gerninger ved distriktet - musikkorpset med stor kompetence.

Ved receptionen sås mange medarbejdere fra egne rækker, men også samarbejdspartnere fra bl.a. Totalforsvarsregion Sjælland, andre hjemmeværnsdistrikter, Politiet og Beredskabet var med til at markere majorens afgang.  Blandt gæsterne sås endvidere repræsentanter fra det politiske liv repræsenterende kommuner i distriktets område.​​

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224