Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Politifunktion efteruddannelse

I lørdags var personel med forskellige grader af politiuddannelse samlet ved Holbæk for at modtage den årlige vitaminindsprøjtning fra Midt- og Vestsjællands Politi.

29-03-2017
​​Af Jens Lynge, IT-befalingsmand ved Politikompagni Køge
Vejret var perfekt med præg af forår og forventninger.  Stemningen var god blandt den store flok af fremmødte, som var kommet for at lære.
Det blev en dag med forskellige slags udfordringer.  ”Er du klar?” 
Hvordan ved man det, før man har prøvet det.  Og dog.  Man kan da i det mindste skyde sig ind på, hvordan kammeraten, kollegaen tænker i forskellige situationer.  Men det kræver træning at få det overblik på den begrænsede tid, der typisk er til rådighed - og så i en sammensat flok.
Klar til at være parat?  Det var også det spørgsmål, der blev behandlet sidste år.
Vi nærmer os.
I lørdags var dagen fyldt op med forskellige slags opgaver.  For alle gjaldt, at der hele tiden var noget, som kunne gøres bedre.  Mere effektivt.  Med en lidt anden vinkel måske.
Det inspirerende hold instruktører fra Midt- og Vestsjællands Politi præsterede igen et program, som gav stof til eftertanke.  Nu er det op til os at destillere oplevelserne og udmønte dem i nødvendig læring og rutinering.


Afsøgning overstået


Styr på registreringen af handlinger


Den unge kaptajn havde ansvaret

 

Instruktører og elever (sidstnævnte sammensat af personel fra fem af distriktets underafdelinger)

Fakta

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224