Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Michal Schøn tjenestegørende ved Trænregimentet. Foto: Michal Schøn

Ny medarbejder

Uddannelsesbefalingsmandsstillingen ved Hjemmeværnsdistrikt Nordjylland bliver besat af velkendt oversergent.

27-09-2022

​Snart kan Hjemmeværnsdistrikt Nordjylland byde en velkendt oversergent velkommen til den ansatte stab ved Hjemmeværnsdistrikt Nordjylland.

- Vi er glade for at Michal Schøn har takket ja til stillingen som uddannelsesbefalingsmand ved os, fortæller oberstløjtnant Claus Schmidt, chef for Hjemmeværnsdistrikt Nordjylland. 

Schøn er ansat ved Trænregimentet, hvor han er uddannelsesbefalingsmand ved 2. logistikbataljon, men er allerede et kendt ansigt i Hjemmeværnet, hvor han i mange år har været frivillig, men også som ansat ved Hjemmeværnsskolen.

- Vi har haft seks ansøgere til stillingen, hvor Schøn var en af dem. Det har været vigtigt for os, at få en medarbejder, der hurtigt kan komme i ga​​ng i stillingen og bidrage til løsningen af de mange opgaver, der er ved distriktet, fortæller Claus Schmidt videre.

- Jeg glæder mig til at tage fat på de mange spændende opgaver der venter, fortæller Schøn. 

- Hjemmeværnet og de mange frivillige soldater betyder rigtig meget for mig, men det er også vigtigt for mig, at få afsluttet tjenesten ved Trænregimentet på en ordentlig måde. Jeg er netop nu i gang med våbenkursus for sergenter - det vil jeg færdiggøre inden jeg er klar til at starte ved Hjemmeværnet, slutter Schøn.


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring