Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Nøglepersonelseminar

Der var inviteret til Nøglepersonelseminar fredag og lørdag den 27 og 28 FEB 2015.

04-03-2015
HDNSJ v/Distriktchef Erik Thomsen var vært ved årets Nøglepersonelseminar der blev afholdt på Høveltegaard fredag og lørdag.
Fredag aften havde Stabschef Oberstløjtnant Bjarne Bladt for TRSJ et indlæg omkring ”et skarpere HJV”, og fortalte om status på projekterne for det udvidet samarbejde med Forsvaret. Der var en ivrig spørgelyst fra salen.
Pauserne kunne benyttes til netværk og til at se nærmere på INFO/hvervematerialer der var opstillet i forhallen.
Lørdag mødte TRSJ’s uddannelsessektion op v/PL Kim Illum og oplyste om den uddannelsesportal, som Regionen har udarbejdet på HJV.DK til fri benyttelse for alle. Her kan du bl.a. finde forslag til hvordan en BF kan udarbejdes, og Kim opfordrede til, at der indsendes gode ideer eller forslag til indhold i øvrigt på portalen.
Distriktschefen gennemgik årsprogram 2015. CHLOG Jeans S. Borrlander Hansen oplyste om status på logistikdelen herunder måltagning af den nye uniform, der var indlæg om HJV.DK v/Jesper Hauge Jørgensen, og kortmateriale med beredskabsdata blev udleveret til alle UAFD.
En svensk delegation var inviteret og kunne v/ Roland Nielsson fra 46. HvBTN fortælle lidt om 2 svenske øvelser i 2015, hvor HDNSJ’s UAFD har mulighed for at deltage.
HDNSJ’s Distriktsråd v/Frivillig Formand Alex Schrøder havde et indlæg om arbejdet i rådsorganisationen og muligheden for at få indflydelse ved deltagelse heri. Alex opfordrede alle UAFD til at få sat mere gang i KMP-rådene.
Forsamlingen blev delt kl. 13.00 da der var arrangeret funktionsmøder for alle nøglepersonelstillingerne indtil kl. 15.00.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224