Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Oberstløjtnant J. Flarup og Major Kenneth Myrup

Distriktets Nøglepersonel Seminar er nu slut.

af informationsofficer Jan Carlsson - Foto: James Pedersen

06-03-2016
 
En tur i det grønne er jo altid dejligt, ikke mindst nu, hvor foråret står for døren. De 60 deltagere til Nøglepersonel Seminaret var dog ikke taget til Høveltegård for at nyde vejret, men for at deltage i weekendens oplysende arbejde og høre om forestående begivenheder.
Det er altid dejligt at se et fyldt auditorium og stemningen er god og humøret højt blandt de deltagende hjemmeværnssoldater. Det er altid hyggeligt at mødes kolleger på tværs af kompagnierne og få en venskabelig sludder lidt ud over det sædvanlige.
I starten af dagens seminar kunne distriktschefen, Kenneth Myrup overrække en commanders coin for 38 års tro tjeneste som ledende hundeinstruktør ved Hærhjemmeværnsdistrikt Nordsjælland. Johnny er mest kendt under øgenavnet "hund" eller Johnny Hund.
Der ventede de deltagende en række spændende indlæg blandt andet fra ​Rie Frilund Skårhøj der fortalte om ledelse af frivillige. Et spænde foredrag der gav stof til eftertanke.
Distriktschef, major Kenneth Myrup, bød god morgen til dagens deltagere, der var friske og udhvilede efter fredagens første del. Efter et solidt morgenmåltid lytter alle til chefens oplæg fra morgenstunden.
Kenneth gav herefter ordet til vores svenske samarbejdspartnere Roland Nilsson og hans chef orienterede om de kommende aktiviteter i Sverige, hvor personel fra Nordsjælland kan deltage.
 
Efter det svenske indslag fik Oberstløjtnant John Flarup fra Hjemmeværnskommandoen ordet. J. Flarup holdt et glimrende indlæg om HJV Beredskabsstyrke og hvad der kræves og hvor meget vi er indsat. Målet med beredskabsstyrken er naturligvis at den blive indsat i forbindelse med terror handlinger. Derfor er det også vigtigt at vores uddannelses niveau er fuldstændig ajourført.
 

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring