Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Politihjemmeværnssoldat afspærrer området ved Petersmindeskolen

Petersmindeskolen brænder...... igen

Politihjemmeværnskompagni Vejle var på den igen ....... for Petersmindeskolen brænder...... igen

18-04-2017
Af Jens Nielsen, Rekrutteringsofficer Politihjemmeværnskompagni Vejle

 


Indsatslederen fra Sydøstjyllands Politi vurderede, at det var nødvendigt at afspærre området ved petersmindeskolen, efter der var udbrudt en brand igen.

Denne gang var det biblioteket og et klasseværelse det gik ud over.

 

Midt på formiddagen blev Politikompagni Vejle kontaktet af vagthavende fra Hærhjemmeværnsdistrikt Sydøstjylland. "Politiet har brug for støtte til afspærring af et muligt gerningssted, Petersmindeskolen har igen været udsat for en brand, kan I hjælpe?"

 

Et - næsten - overflødigt spørrgsmål, for lynhurtigt blev der etableret en telefonkæde og vagtplanen blev udabejdet, og inden længe, var alle poster besat. Udgangspunktet var, at der skulle etableres afspærring fra Kl. 1200 til dagen efter Kl 1000.

 
Hjemmeværnet beviste igen, at organisationen er hurtig, effektiv og parat til, selv på en almindelig arbejdsdag, at stille med det nødvendige antal soldater der er behov for, når Politiet beder om støtte.Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring