Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Gruppen fra HDSLF i Litauen

​Gruppen fra HDSLF, der deltog på weekendens øvelse i Litauen

En gruppe i Litauen

HDSLF har i den forgange weekend haft en gruppe bestående af personel fra forskellige kompagnier i Litauen hvor gruppen har været underlagt et Litauisk kompagni.

19-10-2021
​​HDSLF har i den weekenden den 16 og 17. oktober haft en gruppe bestående af personel fra distriktets forskellige kompagnier i Litauen hvor den sammensatte gruppe har været underlagt et Litauisk kompagni.

Inden udsendelse til Litauen, overnattede soldaterne på Vordingborg kaserne fra torsdag aften til fredag morgen, og fløj derefter til Litauen.
Efter ankomst blev der tid til frokost, samt rundvisning på et militær museum i byen inden øvelsen.

Selve øvelsen gik godt og har været en god oplevelse. Det var lærerigt at arbejde sammen med soldater fra en anden nation, og det til trods for de sproglige vanskeligheder.

En af øvelsesdeltagerne - Kim Dahl Wilstrup, udtalte efter øvelsen, at det have givet noget eftertanke at arbejde sammen med soldater, der havde alvoren lidt tættere inde på livet end vi normalt tænker det her i det danske hjemmern.


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring