Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Kursus i anvendelsen af Sitaware

Distriktets frivillige stab har været på et interessant kursus i Sitaware lørdag den 13. november.

17-11-2021

​Lørdag den 13. nov. gennemførte Distriktets frivillige stab de første to moduler i Q-givende bruger-uddannelsen for SitaWare Headquaters. Et digitalt planlægnings- og føringssystem C2IS der, inden længe går fra at være i TEST til at blive et officielt Control & Command system i Hjemmeværnet.

SW HQ skal primært anvendes i Distriktets stab, men hænger tæt sammen med SitaWare EGDE som skal anvendes i underafdelingerne.


Et fuld kursus består af fire moduler af 3 timer varighed og der afholdes flere kursusforløb hen over vinteren. Indledningsvis er kurserne i Distriktet prioriteret til chef og næstkommanderende i kompagnierne samt stabsofficerer, som skal deltage i Distriktets operationsplanlægning, men der fyldes selvfølgelig op på de enkelte hold. Man kan skrive sig på ventelisten på hjv.dk, og hvis der er plads kommer man i betragtning.


Næste modul 1 +2 - kursus afholdes den 11. december 2021.Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring