Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Det nye rejseafregningsmodul

Så er der endelig lidt nyt omkring det nye rejseafregningsmodul, der er blevet lagt på hjv.dk, i forbindelse med den opdatering, der netop har været af hjv.dk.

06-09-2018

​HDSSJ har lavet aftaler med 2 kompagnier, nemlig HVK AAB og HVK SON, om at de skal være vores testkompagnier i de næste 2 måneder. Først efter testperioden og når det bliver meldt endeligt klar til brug, kan alle gå ind og bruge det.

 KC, NK og KDOBM har fået tilsendt skrivelser, der henvender til hhv. deltagende testunderafdelinger og øvrige underafdelinger. Vi har bedt dem fordele til alle MA.

 

Vær venlig at respektere, at det KUN er testkompagnierne, der skal anvende det nye rejsemodul i de kommende ca. 2 måneder.

 

I skrivelserne er der link til FELS, hvor man bør gå ind og tage de i skrivelsen nævte og relevante kurser igen, for at være godt klædt på, når rejseafregningen bliver givet fri. I de to testkompagnier, selvfølgelig hurtigst muligt.

 I er velkomne til at stille spørgsmål, men vi ved ikke mere end der står i de to skrivelser lige nu. Vi har først modtaget informationen i dag og vi kan IKKE gå ind og teste sammen med jer. Vi har som ansatte ikke adgang til rejsemodulet på hjv.dk.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring