Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Tasken er pakket med nye geocaches til jer

Har du lyst til at prøve Geocaching med Hjemmeværnet

Kan du lide skattejagt og nyder du at komme ud i naturen og gå på opdagelse? Så bør du absolut prøve Geocaching©.

21-07-2020

Hærhjemmeværnsdistrikt Syd- og Sønderjylland og UDC FS har netop udgivet en serie af skatte, som du kan finde i øvelsesterrænet ved Søgård – syd for Aabenraa. Serien byder på 8 caches, som du skal finde for at finde vej til den sidste Mystery box.

Turen fører dig rundt i skøn natur og historie.

Geocaching er en fritidsbeskæftigelse eller hobby for mange mennesker, der netop nyder at komme ud i naturen, men også at løse små opgaver og udfordringer, der gør at man finder skatten.

For at komme i gang med geocaching, skal du starte med at hente en app til geocaching. Blandt andet kan geocaching.com og c:geo anbefales fra appstore eller googleplay. Du kan hente og bruge  de to app's gratis, men skal registrere dig som bruger. Herefter åbner et nyt univers af skatte sig for dig. Skattene kaldes caches og findes i mange udgaver, fra helt små micro'er til store bokse.

Der er tusindvis af skatte i Danmark og millioner af skatte på verdensplan. Så det er bare at komme i gang, når du alligevel er på ferie eller ude at rejse. Prøv også at undersøge kortet i app'en og se hvor mange skatte der er i dit eget nærområde.

Rigtig god skattejagt - både hos os og i resten af Danmark og verden

 

 

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring