Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Kursister på instruktørkurset er i gang med at give hinanden feedback sammen med deres instruktør Bjarke Hagelsø Jacobsen, der ses som nr. to fra venstre. Foto: Privat

At udvikle andre er en fornøjelse

Bjarke Hagelsø Jacobsen er instruktør på Hjemmeværnsskolen. Med rollen som instruktør følger mange positive oplevelser og muligheder for at få nye kompetencer.  

23-06-2021

Af Charlotte Baun Senholt

Bjarke Hagelsø Jacobsen er en garvet instruktør i Hjemmeværnet og har gennem mange år medvirket til at uddanne hjemmeværnssoldater på en lang række forskellige uddannelser.
Også internationalt har Bjarke slået sine folder som instruktør – han har været en del af Hjemmeværnsskolens internationale instruktørkorps, der har bidraget til at udvikle instruktører blandt soldater i Den Georgiske Nationalgarde, i de estiske og litauiske hjemmeværn samt blandt soldater i National Guard.

”Hjemmeværnets instruktørkoncept og vores pædagogiske læringsform - det kan altså noget, som andre kan lade sig inspirere af – også internationalt. Vi lægger rigtig meget vægt på at inddrage kursisterne i undervisningen, fordi det giver nogle gode læringsresultater,” siger Bjarke Hagelsø Jacobsen fra Sønderjylland..

Du kan læse hele interviewet med Bjarke Hagelsø Jacobsen i HJV magasinet 1/2021.

En glæde at udvikle andre
Selv om Bjarke har mange års erfaring som instruktør, har han ikke tænkt sig at lægge rollen som instruktør på hylden foreløbig.

”Det er superfedt at mærke den energi og feedback, man får fra kursisterne. Det giver mig virkelig meget, at jeg kan være med til at udvikle folk, så de får nogle nye kompetencer. Det er en stor glæde,” siger Bjarke, der ud over at være instruktør også er leder for uddannelseselementet i Hærhjemmeværnsdistrikt Syd- og Sønderjyllands stabskompagni.

Hvis du også kunne tænke dig at være instruktør som Bjarke og gerne vil være med til at udvikle andre, så gå ind på Hjemmeværnsskolens instruktørside på hjv.dk





Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring