Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Foto: Bo Nymann

Byt uniform og materiel i ny webshop

I fremtiden bliver det lettere at skifte den gamle uniform ud med en ny, når Hjemmeværnets nye webshop åbner. Fra januar 2018 kan Hjemmeværnets soldater således se frem til en lettere proces, når uniformsjakken eller bukserne skal udskiftes.

03-01-2018

Af: Sara Amos Pedersen

Som et supplement til Forsvarets Udleverende Depoter åbner Hjemmeværnets webshop under Forsvarets Forsyn, Depot og Distribution (FDD), hvor slidt mundering og materiel kan ombyttes i forholdet 1:1.

“Webshoppen bliver koblet op på de frivilliges funktionsudrustningssæt, så det kun er muligt at bestille de genstande hjem, som den enkelte er normeret til,” fortæller major Finn Matzen, souschef i Hjemmeværnskommandoens Logistikafdeling.

Webshoppen er i de seneste måneder blevet testet i et pilotprojekt, og tilbagemeldingerne fra de frivillige er positive. Webshoppen tilbyder nemlig en fleksibel service, der sparer de frivillige for en køretur til Forsvarets Udleverende Depoter, og samtidig giver webshoppen mulighed for at bestille udstyret hjem, når det passer den enkelte.

“Webshoppen sikrer en større forsyningssikkerhed, så der ikke er nogle, der kører forgæves efter uniformsdele i en bestemt størrelse eller værnsspecifik mundering og udrustning, der tidligere kun var på udvalgte depoter,” forklarer Finn Matzen.

Varerne bliver sendt fra et centralt lager og er fremme hos de frivillige inden for 1-2 uger. Pakkerne indeholder desuden en frankeret returkuvert, så det er muligt at sende varerne retur, hvis den brugte genstand skal returneres. Du kan læse mere om den nye webshop, når der sendes informationer ud om login på din HJV-mail.

 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224