Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Chefen for Hjemmeværnet ønsker god jul

Julestemningen er ved at brede sig, og i den anledning vil chefen for Hjemmeværnet, generalmajor Jens Garly, benytte lejligheden til at sende en hilsen til alle hjemmeværnssoldater, frivillige og fastansatte.

21-12-2017

Af Sara Amos Pedersen

I en video på Hjemmeværnets Facebook-side siger han:

”Jeg vil også først og fremmest sige tak for den varme modtagelse, som både den kommitterede og jeg har fået i forbindelse med vores tiltræden i Hjemmeværnet. Det har været en kæmpe stor fornøjelse, en glæde og en ære at komme ud og møde Hjemmeværnet.”

Generalmajor Jens Garly har de seneste måneder besøgt samtlige myndigheder i Hjemmeværnet. Og han ønsker at sige tak for den indsats, Hjemmeværnets soldater yder.

”Jeg vil også gerne have lov til at kvittere for den kæmpe indsats, der er leveret af vores Hjemmeværnssoldater i forbindelse med alle de indsættelser, vi har. Det er til kæmpe stor gavn og glæde for Forsvaret, men også for andre dele af beredskabet, herunder i særlig grad selvfølgelig politiet, som i vidt omfang trækker på støtten til Hjemmeværnet,” siger han og afslutter:

”Der står stor respekt om Hjemmeværnet, og det gør der, fordi I yder en fantastisk indsats hver gang, I er indsat. Med de ord vil jeg endnu engang sige tak for indsatsen i 2017. Rigtig glædelig jul og godt nytår. Jeg glæder mig til at møde jer i 2018.”


 Seneste nyheder

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224