Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Den kommitterede for Hjemmeværnet, Bjarne Laustsen, ser landsøvelsen som en god mulighed for at vise Hjemmeværnets alsidige kompetencer og opgaver. Foto: Ole Bo Jensen.

Den kommitterede for Hjemmeværnet: Vær med til at vise Hjemmeværnets alsidighed

På landsøvelsen den 3.- 5. juni 2016 samles hele Hjemmeværnet på tværs af værnsgrene. Det er en unik chance for at vise, hvor mange forskellige opgaver Hjemmeværnet kan løse.

21-12-2015

​På Hjemmeværnets Landsøvelse kan du være med til at give offentligheden et større indblik i, hvad Hjemmeværnet er, og hvad Hjemmeværnet kan. Øvelsen er en unik mulighed for at synliggøre, hvor mange opgaver Hjemmeværnet løser, og hvordan det bidrager til Forsvaret og samfundet.

Der vil være fokus på at træne hele spektret af Hjemmeværnets opgaver fra krigsopgaver til almindelig og særlig hjælp til politiet. Samtidig bliver der mulighed for at bruge de militære færdigheder som skydning, bevogtning og førstehjælp på landsøvelsen. På øvelsens sidste dag vil alle hjemmeværnssoldater stå skulder ved skulder til den største hjemmeværnsparade i nyere tid.

Hvis du vil være med til at vise Hjemmeværnets kapacitet, samtidig med at du får mulighed for at dele viden og erfaringer med andre hjemmeværnssoldater, så sæt kryds i kalenderen den 3. – 5. juni næste år.

Jeg ser frem til at se dig til Hjemmeværnets Landsøvelse 2016.

Den kommitterede for Hjemmeværnet, Bjarne Laustsen

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224