Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​​Flyverhjemmeværnet havde etableret et informationscenter, der fortalte de besøgende om opgaverne for Flyvevåbnet og det civile samfund. Foto: Bo Nymann

Flere end 100 HJV-soldater deltog i Roskilde Airshow

Som sædvanlig satte Flyverhjemmeværnet et solidt aftryk på weekendens airshow ​med støtte til bevogtning, VIP kørsel og mange andre opgaver.

22-08-2017
 
Af  Erik Andersen
 
​De mange deltagere fra Flyverhjemmeværnet kom fra 10 forskellige hjemmeværnseskadriller. Eskadrillechef Tommy Ohlhoff fra Hjemmeværnseskadrille 223 havde den overordnede ledelse af Flyverhjemmeværnet under arrangementet og modtog efter showet en del ros:
 
"Under det efterfølgende styregruppemøde med arrangørerne, og i mails og sms fra ledelse på airshowet, har alle givet udtryk for, at Flyverhjemmeværnet har ydet en flot indsats og nævnt, at uden vores hjælp havde arrangementet aldrig kunnet gennemføres. Jeg må sige, at jeg er imponeret over vores folk. De har 24 timer i døgnet løst store og små opgaver med et smil på læben, og jeg synes godt, at vi kan tillade os at være lidt stolte af vores indsats", siger en tilfreds Tommy Ohlhoff.

Ud over den operative indsats havde Flyverhjemmeværnet etableret et informationscenter, der fortalte de besøgende om Flyverhjemmeværnets opgaver for Flyvevåbnet og det civile samfund. På standen var også udstillet det ene af Flyverhjemmeværnets Britten-Normann Defender fly. Det tiltrak rigtig mange besøgende, der gerne ville se flyet og høre om indsatsen for politiet i forbindelse med de mange skyderier i København i forbindelse med bandekonflikten.
 
 
Mange besøgende på årets airshow var interesseret i Hjemmeværnets fly. Foto: Bo Nymann

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224