Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Hjemmeværnets frivillige løser opgaver som færdselsregulering, afspærring og bevogtning af Forsvarets og politiets materiel på årets Folkemøde.


Hjemmeværnet er på Folkemøde

Hjemmeværnets soldater støtter sikkerheden på årets Folkemøde. Samtidig lægger fartøjet Hjortø dæk til en række debatter

17-06-2022

Folkemøde er i gang, og vanen tro har Hjemmeværnet en vigtig rolle i at støtte op om sikkerheden uden om Allinge. Hjemmeværnets frivillige løser opgaver som færdselsregulering, afspærring og bevogtning af Forsvarets og politiets materiel.

Inde i Allinge Havn lægger Marinehjemmeværnets fartøj Hjortø dæk til debatter om bl.a. sikkerhedspolitik, betydningen af et folkeligt forsvar og sikkerheden i Østersøregionen. 

De frivillige soldater er også med i havnen i Allinge, hvor de er i dialog med de mange besøgende på og uden for skibet om, hvad Hjemmeværnet er for en størrelse, og hvilke opgaver vi løser.
 


Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring