Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Fortjensttegn til Chefen for Frømandskorpset

Chefen for Frømandskorpset, kommandørkaptajn Jens B. Bach, har i dag fået overrakt Hjemmeværnets Fortjensttegn af Chefen for Hjemmeværnet, generalmajor Jens Garly.

18-06-2020

​​

​Hjemmeværnet og Frømandskorpset har arbejdet sammen i mange år, og Jens B. Bach har som Chef for Frømandskorpset været med til at drive og udvikle dette samarbejde til stor gavn for begge parter, herunder ikke mindst masser af frivillige soldater i Hjemmeværnet.  Den fornemme indsats er baggrunden for, at Jens B. Bach i dag er tildelt Hjemmeværnets Fortjensttegn. Medaljen blev overrakt ved en mindre ceremoni i Kongsøre.

Samarbejdet mellem Frømandskorpset og Hjemmeværnet har flere elementer, men især samarbejdet i relation til SSR fylder meget.

​”Samarbejdet med Frømandskorpset er vigtigt for Hjemmeværnet af mange årsager og har bl.a. betydet, at personel fra SSR kan opnå et meget højt kompetenceniveau, hvilket for eksempel er kommet til udtryk gennem bidrag med stabspersonel og patruljer i Frømandskorpsets øvelsesvirksomhed samt en fælles indsats i Mali,”​​​​ siger Jens Garly, der ser frem til et fortsat tæt og tillidsfuldt samarbejde med Frømandskorpset. ​

​Læs mere om Hjemmeværnets Særlig Støtte og Rekognosceringskompagni (SSR), der blandt andre samarbejder med Frømandskorpset.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring