Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

HKH Kronprinsesse Mary
​Foto: Skovdal.dk/Kasper Kamuk

H.K.H. Kronprinsessen på feltøvelse med Hjemmeværnet

Sammen med godt 500 frivillige fra Hjemmeværnet var H.K.H. Kronprinsessen i dag på hjemmeværnsøvelse på Vordingborg Kaserne og i Korselitse Mellemskov.

18-09-2015
 
Af Hjemmeværnskommandoen

Fredag 18. september besøgte H.K.H. Kronprinsessen den store hjemmeværnsøvelse Svend Gønge og deltog i dagens udfordringer. Øvelsen foregik på Vordingborg Kaserne og i Korselitse Mellemskov på Falster, hvor flere end 500 hjemmeværnssoldater øvede bevogtning og skydning.
 
Kronprinsessen indledte dagens øvelser i skydeterrænet ved Korselitse Mellemskov på Falster, hvor de frivillige hjemmeværnssoldater gennemførte skarpskydning. Derefter deltog Kronprinsessen i en bevogtningsøvelse på Vordingborg Kaserne og indgik som en del af vagtstyrken.
 
Kronprinsessen tog ufortrødent imod de udfordringer, hun blev mødt med, side om side med de øvrige hjemmeværnssoldater.
 
”Hjemmeværnet er glad for og stolt over Kronprinsessens deltagelse i øvelsen. Vi sætter stor pris på den anerkendelse, Kronprinsessen gang på gang viser Hjemmeværnet, de frivillige og de opgaver, som de bidrager med til Forsvaret og samfundet. Det var samtidig en stor ære at udnævne Kronprinsessen til premierløjtnant i forbindelse med øvelsen,” siger Chefen for Hjemmeværnet, generalmajor Finn Winkler.
 
Kronprinsesse Mary har været medlem af Hjemmeværnet siden 2008.

Billeder fra øvelsen
Billeder fra H.K.H. Kronprinsessens deltagelse i øvelsen kan hentes i trykkvalitet her.
 
Ved brug af billederne fotokrediteres Hjemmeværnet.
 
 
For yderligere oplysninger kontakt presseansvarlig Rita Rold Runager, tlf.: 72 21 72 37 eller e-mail: trsj-kom02@mil.dk.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring