Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​De fleste er gode til at holde sig uden for afspærringen, men der er nogle, som forsøger at komme lidt tættere på. Foto: Annette Knudsen

Hjemmeværnet indsat ved Svinkløv Badehotel

Efter det gamle badehotel brændte ned i weekenden, er det blevet lidt af en turistattraktion i det nordjyske. Men politiets teknikere arbejder stadig ved stedet, og derfor er Hjemmeværnet indsat for at sikre afspærringen.

29-09-2016

 

Af Annette Knudsen

 
Siden tirsdag eftermiddag har Politihjemmeværnskompagni Aalborg Nord været indsat ved det nedbrændte badehotel. Brandtomten er nemlig blevet lidt af en turistattraktion, og politiet vil gerne holde publikum uden for afspærringen, så de kan sikre eventuelle spor.
 
Mange har været forbi for at gå tur ved vandet og tage et par billeder af resterne af badehotellet. De fleste er gode til at holde sig uden for afspærringen, men der er nogle, som forsøger at komme endnu tættere på. Når hjemmeværnssoldaterne nærmer sig, skynder de sig dog væk.
 
Andre vil tale med Hjemmeværnet om det triste syn, og spørger, hvorfor vi egentlig er til stede. De synes som regel, at det er godt, vi kan hjælpe.
Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring