Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

​Arkivfotoet er fra en anden politiaktion i Aarhus.

"Hjemmeværnet var helt afgørende for politiaktionen"

De flotte ord stammer fra en vicepolitiinspektør i Særlig Efterforskning Øst, og årsagen er, at Hjemmeværnet i dag for en uge siden støttede en større politiaktion mod ulovlige våben og narkotika i Haslev på Midtsjælland. Læs hele den rosende mail her.

02-06-2021


”I forbindelse med politiaktion onsdag den 26/5-2021 i Haslev fik vi assistance fra Hjemmeværnet. I den anledning vil jeg gerne, på egne vegne og Københavns politis vegne, sige mange tak for assistancen, der var helt afgørende for, at det var muligt at gennemføre aktionen.
 
Det er ikke uvant for politiet at få hjælp fra Hjemmeværnet til forskellige opgaver, men denne opgave var måske nok én af de mere usædvanlige. Alle deltagende politifolk var som sædvanlig imponeret over jeres professionalisme, engagement, disciplin og gode humør, som opgaven blev udført med.

Læs politiets pressemeddelelse, samt nyheder om politiaktionen fra Sjællandske og Ekstra Bladet.

Du har god grund til at være stolt af dit ”personale”, og jeres evne til løse de mange forskellige opgaver. Det aftvinger stor respekt hos os i politiet. Det er desværre ikke muligt at takke hver enkelt, men du må meget gerne viderebringe en stor tak til alle, der på den ene eller anden måde var involveret.
 
I har en stor andel i, at det var muligt for os at gennemføre aktionen på en tilfredsstillende måde, og at vi fik det, vi kom efter.
 
Med venlig hilsen
Torben Ø. Henriksen
Vicepolitiinspektør"





Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring