Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Her får vicepolitiinspektør Jakob Kristensen Hjemmeværnets Fortjensttegn af oberst Johnny Thomsen.

Hjemmeværnshæder til vicepolitiinspektør

Det var særligt for sit bidrag til at forbedre samarbejdet med Hjemmeværnet under coronakrisen, at vicepolitiinspektør Jakob Kristensen fra National Operativ Stab i dag blev hædret med Hjemmeværnets Fortjensttegn.

20-06-2022

Af Paul Gordon Nielsen, chef for Hjemmeværnskommandoens Operationsafdeling

I forbindelse med Politiudvalgsmødet i dag d. 20. juni 2022 overrakte oberst Johnny Thomsen, chef for Hjemmeværnskommandoens Operationsdivision, Hjemmeværnets Fortjensttegn til vicepolitiinspektør Jakob Kristensen fra Rigspolitiet.

Jakob er stabschef i National Operativ Stab og har generelt, og i særdeleshed i forbindelse med de sidste års COVID-19 opgaver, været en nøglesamarbejdspartner for Hjemmeværnet.
Han har aktivt opsøgt muligheden for at tilegne sig viden om de særlige funktionsvilkår, der gælder i ved Hjemmeværnets operative anvendelse og indsættelse.

Forbedret samarbejde

Han har i det daglige bilaterale samarbejde, og ikke mindst i samarbejdet med øvrige beredskabsaktører i regi af National Operativ Stab, gjort brug af denne viden og dermed medvirket til at skabe et samarbejdsmiljø, der har optimeret anvendelsen af Hjemmeværnet til gavn for samfundet.

Hjemmeværnet sætter stor pris på det tætte samarbejde og ser frem til at udvikle det yderligere.

For indsatsen tildeles Hjemmeværnets Fortjensttegn.

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224 - Tilgængelighedserklæring