Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
Topbanner

Nyhed

Invitation: Gå med til årets Pride Parade

For tredje år i træk deltager Forsvaret sammen med Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen og de øvrige styrelser i Copenhagen Pride Parade i København.

11-07-2018

Af Forsvarets Personalestyrelse 

Paraden finder sted lørdag den 18. august i København med start ved Frederiksberg Rådhus. Alle medarbejdere i koncernen - fastansatte og frivillige - er velkomne til at deltage, og de er også velkomne til at deltage i uniform.

”Forsvarsministeriets koncern deltager for at understrege, at vi er en rummelig og mangfoldig arbejdsplads, hvor alle medarbejdere – nuværende som fremtidige – er velkomne. Derudover synes jeg, at det er et vigtigt budskab, at vi lever efter de samme demokratiske værdier, som vi kæmper for i vores internationale missioner – herunder at alle har ret til at leve frit og trygt,” siger FPS’ direktør Laila Reenberg.

Vanen tro er vi en del af gruppen ”Blå Blink”, der også tæller uniformerede ansatte fra Beredskabet og Brandvæsenet. Gruppen går med i den bagerste del af paraden, hvor også politikere og andre meningsdannere deltager for at vise deres opbakning.

Deltagelse sker på frivillig basis og i fritiden. Du tilmelder dig via internettet på www.danishdefence.dk/Pride-2018. 

Deadline for tilmelding er den 10. august.​

Hjemmeværnskommandoen - Vordingborg Kaserne - Sankelmarksvej 26 - 4760 Vordingborg - Telefon: +45 7282 0000 - E-mail: hjk@hjv.dk - EAN:5798000201224